гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com
Начало » За нас

За нас

Мисия, визия и ценности

Всичко, което трябва да знаете

Видове курсове

Образователен център МАКС ПЛЮС, предлага широк спектър от практически, бизнес релевантни и актуални курсове по компютърни програми, програмни езици, Web Design и специализации.

За курсовете

Всички курсове са практически ориентирани с възможност за максимална гъвкавост в процеса на преподаване.

За курсистите

Курсовете се провеждат в малки групи с цел курсистите да получат персонални насоки в усвояването на преподавания материал.

За преподавателите

Преподавателите са сертифицирани професионалисти в своята област с богат лекторски опит и персонално отношение към подготовката на курсистите.

 

 

 

 

Защо да изберете нас?

Да се подобри живота чрез, образование, обучение, умения и развитие, насърчаващи социалния и икономически успех.
С помощта на допълнителното обучение, да осигурим мощен инструмент за развитие на професионализма и конкурентната способност. Професионалната подготовка, осигурена от Образователен център МАКС ПЛЮС е факт, благодарение на гъвкавата и достъпна методика на обучение.
Нашата цел е да се осигурят стабилни и висококачествени знания по избрания курс на обучение. МАКС ПЛЮС е водещ образователен център за подготовка на специалисти във всички области в създаването на визуални продукти и дизайн. Нашите ценности са принципите, които ръководят начина, по който правим нещата.
Стремим се към съвършенство във всичко, което правим. Амбициозни сме в подкрепата си на иновации, творчество, и търсене на възможности за подобряване на всички аспекти на нашата работа. С професионализъм и целенасоченост, работим за общите ни стратегически цели, допринасяйки за осигуряване на по-високо ниво на социална и икономическа среда.
Ние сме отворени, гостоприемни и подкрепящи. Нашият ангажимент към иновативност и творчество е в основата на всичко, което правим. Ние работим, за да подкрепяме нашите курсисти и техните цели при вземане правилните решения за начините на обучение. Ние се стремим да бъдем честни, открити отговорни в нашата преподавателска работа, за да печелим уважението на избралите нашите курсове на обучение.
Избирайки нас можете да бъдете сигурни, че ще получите по-широк кръг от умения и практически знания, които ще ви подготвят за следващата стъпка, независимо от това дали е в рамките на образованието или заетостта.

Макс Плюс

Какво може да очаквате?

Забавление
Реализация
Професионализъм
гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com