гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com
Начало » За нас

За нас

Мисия, визия и ценности

Всичко, което трябва да знаете

Видове курсове

Образователен център МАКС ПЛЮС, предлага широк спектър от практически, бизнес релевантни и актуални курсове по компютърни програми, програмни езици, Web Design и специализации.

За курсовете

Всички курсове са практически ориентирани с възможност за максимална гъвкавост в процеса на преподаване.

За курсистите

Курсовете се провеждат в малки групи с цел курсистите да получат персонални насоки в усвояването на преподавания материал.

За преподавателите

Преподавателите са сертифицирани професионалисти в своята област с богат лекторски опит и персонално отношение към подготовката на курсистите.

Защита на личните данни в maxplus-bg.com

Обща информация

Компютърно Образователен център МАКС ПЛЮС предлага единствено и само присъствена форма на обучение.
MAXPLUS-BG.COM не е администратор на лични данни.
MAXPLUS-BG.COM не съхранява и не предоставя на трети лица, (юридически или физически субекти) информация за курсистите избрали нашия образователен център.
Лични данни предоставени ни от курсистите по тяхно желание не са задължително условие за започване на обучение в Образователен център МАКС ПЛЮС.

 

 

Защо да изберете нас?

Да се подобри живота чрез, образование, обучение, умения и развитие, насърчаващи социалния и икономически успех.
С помощта на допълнителното обучение, да осигурим мощен инструмент за развитие на професионализма и конкурентната способност. Професионалната подготовка, осигурена от Образователен център МАКС ПЛЮС е факт, благодарение на гъвкавата и достъпна методика на обучение.
Нашата цел е да се осигурят стабилни и висококачествени знания по избрания курс на обучение. МАКС ПЛЮС е водещ образователен център за подготовка на специалисти във всички области в създаването на визуални продукти и дизайн. Нашите ценности са принципите, които ръководят начина, по който правим нещата.
Стремим се към съвършенство във всичко, което правим. Амбициозни сме в подкрепата си на иновации, творчество, и търсене на възможности за подобряване на всички аспекти на нашата работа. С професионализъм и целенасоченост, работим за общите ни стратегически цели, допринасяйки за осигуряване на по-високо ниво на социална и икономическа среда.
Ние сме отворени, гостоприемни и подкрепящи. Нашият ангажимент към иновативност и творчество е в основата на всичко, което правим. Ние работим, за да подкрепяме нашите курсисти и техните цели при вземане правилните решения за начините на обучение. Ние се стремим да бъдем честни, открити отговорни в нашата преподавателска работа, за да печелим уважението на избралите нашите курсове на обучение.
Избирайки нас можете да бъдете сигурни, че ще получите по-широк кръг от умения и практически знания, които ще ви подготвят за следващата стъпка, независимо от това дали е в рамките на образованието или заетостта.

Макс Плюс

Какво може да очаквате?

Забавление
Реализация
Професионализъм
гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com