гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com
Начало » Курсове » Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Създаване на векторни графики
Illustrator

Курс

Adobe Illustrator

Продължителност

2 седмици и половина

Бр.занятия

20 учебни часа

Цена

170 лв.

Adobe Illustrator

20 учебни часа

Вечерен курс: 05.11.2020
Календар
Съботно-неделен курс: 08.11.2020

Курс по Adobe Illustrator

Лицензирани курсове по Adobe Illustrator.

Водещ лектор, Ирина Василева и Валентина Йотова.

Присъствена форма на обучение:
Осигурени са всички противоепидемични мерки.
Осигурено отстояние от 1.50 м. между всеки курсист.
Дезинфекция на всички повърхности след всеки курс.

За курса:
Курса по Adobe Illustrator ще ви научи да създавате професионални векторни илюстрации, да създавате и редактирате форми, да използвате специални ефекти, да подготвяте графични файлове за печат и да ги интегрирате с други софтуерни продукти. Курсът на обучение по Adobe Illustrator включва теоретични знания и практически упражнения. Обучението е разработено по иновативна методика, с която бързо и лесно ще схванете основните принципи на работа с програмата.

За методиката:
Всяко стандартно занятие в курса е разделено на две части – лекция и упражнения. Всички лекции са детайлно изработени и включват множество примери. По време на лекциите се правят демонстрации, като Вие можете да задавате въпроси по всяко време. Упражненията преминават под наблюдението на Вашия лектор. Като допълнение към лекциите и упражненията се дават и задачи под формата на домашни. Допълнителни упражнения, извън предвидените във всяко занятие са ключът към успешното овладяване на преподадения материал.

За Adobe Illustrator:
Adobe Illustrator е профисионален инструмент за създаване на векторни графики, разработен от Adobe Systems. Програмата се използва от професионални дизайнери в световен мащаб, като осигурява прецизност и мощност с усъвършенствани инструменти за рисуване. Векторни изображения се използват активно в лога, брандиране на реклами, опаковки, създаване на красиви уеб сайтове, банери и интерактивни приложения.

ГАРАНЦИИ И БОНУСИ:
Възтановяване на таксата по време на курса на всеки, който прецени, че курсът не оправдава очакванията му.

Курсистите могат да ползват личен лаптоп или компютър осигурен от школата.

СЕРТИФИКАТ:
Удостоверение за професионално обучение по образец на МОН
Сертификат се издава на курсисти присъствали на всички занятия и преминали успешно финален тест.
Всеки участник в обучението може да заяви издаването на Удостоверение за професионална квалификация по образец на МОН, признато както в цялата страна, така и в Европейския съюз.
Срок на издаване, до един месец след успешно издържан тест.
ЛИЦЕНЗИЯ НА ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ № 2020121525

ОБУЧЕНИЕ  В ГРУПА:

Вечерни курсове, присъствена форма на обучение.
/
По време на националните празници занятия не се провеждат/

 

Дни на провеждане ВЕЧЕРЕН – вторник и четвъртък
Дата, начало и край от 5.11.2020 г. до 19.11.2020 г.
Час, начало и край от 18.30 ч. до 21.15 ч.,
Брой учебни часа 20 уч/часа, 5 занятия по 4 уч/часа
Брой курсисти
от 4 до 6 курсиста
Сертификат Курсов проект
Цена 170 лв.
Отстъпки от 10% „Доведи приятел“, „Запиши друг курс“

 

СЪБОТНО – НЕДЕЛНИ  КУРСОВЕ:

Дни на провеждане СЪБОТНО – НЕДЕЛЕН
Дата, начало и край от 8.11.2020 г. до 22.11.2020 г.
Час, начало и край от 10.00 ч. до 12.45 ч.,
Брой учебни часа 20 уч/часа, 5 занятия по 4 уч/часа
Брой курсисти от 4 до 6 курсиста
Сертификат Курсов проект
Цена 170 лв.
Отстъпки от 10% „Доведи приятел“, „Запиши друг курс“

 

 

 • Запознаване с работната област – лента с менюта, инструменти, контролни панели. Създаване на нов документ, настройки на страницата. Създаване на палитра с работни цветове, съхраняване.
 • Готови форми в илюстратора, създаване, настройки, запълване на форма с цвят, пълнеж, градиент – ползване на готови библиотеки, контур, дебелина на контура, цвят на контура, настройки на контура
 • Трансформиране на обекти – въртене, преместване, огледално обръщане, усукване. Инструменти за произволна трансформация на обекти. Подравняване.
 • Инструмент пътека, рисуване на произволни форми, редакция на пътека, инструмент ножица, гума, нож.
 • Текст, цвят на текста, промяна на шрифтове, градиент, работа с градиент, оцветяване на текст с градиент – меню Appearance.
 • Създаване на произволни форми. Група, комбинирана крива, разлика между група и комбинирана крива. Режим на изолация. Pathfinder. Използване на водачи – превръщане на обикновен обект във водач.
 • Вмъкване на изображение – режим на връзка и вграждане. Проверка на параметрите на изображение – резолюция, размер, цветови модел. Заменяне на изображение. Трансформиране.
 • Expand – разлагане на обект, базови ефекти на изображение, разпускане на ефект. Съхраняване на файлове в различни формати. Съхраняване на PDF.
 • Сложни трансформации на обекти – блендиране, envelope, видове envelope. Distort and transform, 3D.
 • Разширени стилове на обекти, прилагане на стилове от един обект върху друг. Създаване на библиотека от стилове. Прилагане на ефекти от Photoshop.
 • Създаване на текстови карета, преливане на текстови карета, текстови карета с произволни форми, създаване на текстови стилове – параграфни и буквени, wrap text, екпорт/импорт на стилове от други файлове. Многостраничен файл.
 • Livepaint group – създаване, редакция, инструмент shapebuilder, сложен градиент. Трасиране на изображения. Клипинг маска.
 • Символ, библиотека със символи, създаване на символи и съхраняване в собствена библиотека. Инструмент Spray – работа и редакция на spray група.
 • Режими на припокриване, прозрачност, разлики. Overprint. Пантонски скали, използване. Слой. Сложни комбинации на слоеве. Работа със слоеве, дублиране на слоеве в нов файл или в отворен такъв. Flattener preset, използване.
 • Профилни настройки на документа – меню View, съхраняване на файлове в разични формати, експорт, работа с PSD файлове, взаимен обмен и работа между илюстратора и фотошоп.
 • Actions. Използване, създаване. Работа с XML данни. Подготовка на файлове за предпечат, разлики във форматите и тяхното приложение.
гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com