гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com
Начало » Курсове » Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro

Курс по Adobe Premiere Pro
course adobe premiere

Курс

Adobe Premiere Pro

Продължителност

1 месец

Бр.занятия

32 учебни часа

Цена

320 лв.

Adobe Premiere Pro

32 учебни часа

Вечерен курс: 24.08.2020
Календар
Съботно-неделен курс: 10.10.2020

Курс по Adobe Premiere Pro

Видео обработка и монтаж  с Adobe Premiere Pro

За курса:
В курса по Adobe Premiere Pro Вие ще се научите да боравите с програмата за видеомонтаж, ще можете да работите с пътечки, поредици, маски, ключови кадри. Ще можете да раздвижвате, изрязвате и да прилагате разширени методи за редакция на Вашето видео съдържание. Ще се научите да прилагате аудио и видео ефекти, сред които замъгляване, изостряне, шум, премахване на зелен фон, трансформация, цветови корекции и др. Ще знаете как да изготвяте видео за уеб пространството, да разбирате основните файлови формати и понятия, необходими за работата с Premiere Pro. Обучението е разработено по иновативна методика, с която бързо и лесно ще схванете основните принципи на работа с програмата

За методиката:
Всяко стандартно занятие в курса е разделено на две части – лекция и упражнения. Всички лекции са детайлно изработени и включват множество примери. По време на лекциите се правят демонстрации, като Вие можете да задавате въпроси по всяко време. Упражненията преминават под наблюдението на Вашия лектор. Като допълнение към лекциите и упражненията се дават и задачи под формата на домашни.

ГАРАНЦИИ И БОНУСИ:
Възтановяване на таксата по време на курса на всеки, който прецени, че курсът не оправдава очакванията му.

Курсистите могат да ползват личен лаптоп или компютър осигурен от школата.

СЕРТИФИКАТ:
Сертификат се издава на курсисти присъствали на всички занятия и преминали успешно финален тест.
ЛИЦЕНЗИЯ НА ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ № 2020121525

ОБУЧЕНИЕ  В ГРУПА:

Вечерни курсове, присъствена форма на обучение.
/
По време на националните празници занятия не се провеждат/

ВЕЧЕРНИ КУРСОВЕ:

Дни на провеждане ВЕЧЕРЕН – понеделник и сряда
Дата, начало и край от 24.08.2020 г. до 16.09.2020г.
Час, начало и край от 18.30 ч. до 21.15 ч.
Брой учебни часа 32 уч/часа, 8 занятия по 4 уч/часа
Брой курсисти от 4 до 6 курсиста
Сертификат Успешно преминалите курса
Цена 320 лв. – на две вноски
Отстъпки – 10% „Доведи приятел“, „Запиши друг курс“

 

СЪБОТНО – НЕДЕЛНИ  КУРСОВЕ:
Обучениe в група

Дни на провеждане СЕБОТНО – НЕДЕЛЕН
Дата, начало и край от 10.10.2020 г. до 1.11.2020 г.
Час, начало и край от 14.00 ч. до 16.45 ч.
Брой учебни часа 32 уч/часа, 8 занятия по 4 уч/часа
Брой курсисти от 4 до 6 курсиста
Сертификат Успешно преминалите курса
Цена 320 лв. – на две вноски
Отстъпки – 10% „Доведи приятел“, „Запиши друг курс“

 

 

 1. Същност на Premiere Pro. Въведение в работното пространство – основни панели и създаване на собствено работно пространство. Какво е fps? Съвети при избор на машина за работа с програмата.
 2. Импортиране на съдържание. Методи за импорт.
 3. Организация на съдържанието. Изглед и възможности на панелът Project. Принципи на импортираното съдържанание в Premiere Pro. Възстановяване на неактивни връзки към медийния файл.
 4. Панелите Timeline, Source Monitor и Program Monitor. Точки за вход и изход на видеосъдържанието и как да ги използваме. Същност и употреба на маркерите. Начини за добавяне на съдържание в панела Timeline.
 5. Подробно запознаване с Timeline панел. Какво представляват понятията поредица и пътека, принципи на работата в пътеката. Възможности и посочване на пътека. Заключване на пътеката и синхронизирането.
 6. Методи за вмъкване на клип. „Дръжки“ на клиповете и същност на FX баджа. Инструментите Hand и Zoom. Вложени композиции. Вмъкване на .psd и .ai файлове и техните предимства.
 7. Изрязване на клип с инструмента Razor. Разширена редакция с инструментите Ripple Edit и Rolling Edit. Какво е рендериране и как работи Premiere Pro при възпроизвеждането на клипове. Кеш. Промяна на дестинацията на съхранение на кеша. Методи за заместване на съдържание – командите Replace Footage и Replace Clip – предимства и удобства.
 8. Инструментите Slip и Slide. Методи за създаване на забавен/забързан кадър – командите Speed/Duration, Time Remapping и инструментът Time Strеtch.
 9. Разделяне на видеото от аудиото. Кога и защо е необходимо?  Бърз временен достъп до командата за разделяне. Аудио и Видео преходи (Transitions). Настройки на клавишите за бърз достъп.
 10. Панел Effect Controls. Основни свойства на клиповете - движение (Motion), непрозрачност (Opacity), Стилове на смесване (Blending Modes), завъртане (Rotate). Създаване на едноцветен слой. Маска и принципи на маските. Свойства на маската.
 11. Ключови кадри (keyframes) и принципите им. Създаване на анимация със свойствата за движение (Motion). Инструментът Pen.
 12. Експортиране на готов клип. Файлови формати и настройки. Създаване на собствена настройка (preset). Същност на програмата Adobe Media Encoder.
 13. Създаване на ТВ покритие и ТВ репортаж. Принципи на репортажа – синхрон, захльос, опашки, продължителност на кадрите.
 14. Методи за създаване на заглавия. Инструменти за текст. Панелът Essential Graphics. Втори метод за създаване на заглавия - панелът Legacy Titles – създаване на заглавия и форми.
гр. София, ул. "Триадица " № 5А
0893 340 323
0888 855 495
info@maxplus-bg.com